ZÖLD GÉPEZET

Fémulladék feldolgozásban a legjobbak

Zöldgépezet - Fémulladék feldolgozásban a legjobbak

ÚJ GÉPEK

Vállaljuk forgalomban lévő valamennyi géptípusának szervizelését, javítását és felújítását, legyen szó rakodógépekről, rakodókanalakról, bálázókról, ollózókról, shredderekről, esetleg erdészeti, mezőgazdasági, vagy egyéb kanalakról.

HASZNÁLT GÉPEK

Vállaljuk forgalomban lévő valamennyi géptípusának szervizelését, javítását és felújítását, legyen szó rakodógépekről, rakodókanalakról, bálázókról,

Szolgáltatások

Vállaljuk forgalomban lévő valamennyi géptípusának szervizelését, javítását és felújítását, legyen szó rakodógépekről, rakodókanalakról, bálázókról, ollózókról, shredderekről, esetleg erdészeti, mezőgazdasági, vagy egyéb kanalakról.

Termékportfóliónk

Új és használt gépek értékesítése egyaránt

New machines

Used machines

Szolgáltatásaink

Tapasztalat, amire mi is és partnereink is büszkék vagyunk

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

A legmegfelelőbb gépek az újrahasznosítás és környezetvédelem szolgálatában

Cégünk a forgalmazás mellett vállalja forgalomban lévő valamennyi géptípusának szervizelését, javítását és felújítását, legyen szó rakodógépekről, rakodókanalakról, bálázókról, ollózókról, shredderekről, esetleg erdészeti, mezőgazdasági, vagy egyéb kanalakról.

Ugyanakkor nem nálunk vásárolt, egyéb szerkezetek javítását és felújítását is vállaljuk, előzetes megegyezés és az adott konstrukcióval kapcsolatos megfelelő információszerzést követően.

Kizárólagos márkaképviselet

Cégünk a Lefort márkát képviseli a közép-európai régióban. Magyarországon kívül Romániában, Moldovában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban jogosult kizárólagosan képviselni a Lefortot.

25 év tapasztalat

Hatékonyság és megbízhatóság a vashulladék feldolgozásban. 25 év szakmai tapasztalattal és országos ismertséggel segítjük ügyfeleinket a megfelelő gép kiválasztásában.

Korszerű hulladékhasznosítás

Legfontosabb küldetésünknek a természetvédelmet és a precíz, maradéktalan hulladékfeldolgozást tekintjük.A korszerű hulladékhasznosítás közös érdekünk. Fő célunk pedig bolygónk ökoszisztémájának biztonsága és hosszú távú megóvása.

Professzinális szervíz

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk vásárolt gépek a továbbiakban is biztonságos használhatóságáról gondoskodjunk, így vásárlóinkat bármikor visszavárjuk, ha valami probléma lépne fel a munkagépek és egyéb eszközök alkalmazása során.

Modern és hatékony gépek forgalmazása

A világpiacon beszerezhető legmodernebb és leghatékonyabb eszközöket forgalmazzuk, legyen szó ollózó, vagy bálázógépekről, kombinált konstrukciókról, vagy éppen mezőgazdasági, erdészeti kanalakról.

Egyedi gépek gyártása

Igény esetén fémszerkezetek megtervezését és legyártását is vállaljuk egyedi paraméterekhez igazodva.

Partnereink

Tapasztalat, amire mi is és partnereink is büszkék vagyunk

Immár 25 éve megfelelünk partnereink és ügyfeleink igényeinek is.
Kíváncsi, hogy milyen élmény olyan eszközökkel és gépekkel dolgozni, melyek időtállóak és elnyűhetetlenek?
Vegyük fel a kapcsolatot!