Üdvözöllek, kedves látogató!

Én egy Lefort Conkeror 500-as gép vagyok. És tudod, néha az én életem sem egyszerű.

2009-ben gördültem le a gyártósorról, majd ezután hét évig kőkeményen dolgoztam. Rengeteg munkaórát lehúztam, sokszor túlóráztam is, majd 2016-ban munkahelyet váltottam. Ám előtte még átestem egy gyári felújításon.

Azóta szinte megállás nélkül dolgozom. Persze imádom a munkám, olyannyira, hogy a maximális kihasználtság érdekében még bérmunkát is vállalok. Néha azonban velem is megesik, hogy elfáradok. Ilyenkor szükségem van egy kis pihenésre.

Éppen ezért a közelmúltban a munkaadóm szabadságra küldött. A legjobb helyet választotta számomra, ahová ilyenkor egy Lefort gép kerülhet: a Zöld-Gépezet Kft. telephelyét.

Itt tartózkodásom ideje alatt a szakemberek remekül bántak velem és több fontos felújítási munkát is elvégeztek rajtam. Ennek köszönhetően úgy térhettem vissza munkahelyemre, mint aki teljesen megfiatalodott.

Éppen ezért ezúton is szeretném megköszönni a Zöld-Gépezetnek:

  • a zsanérozást,
  • a 4 oldali teknőzést,
  • a csúszóelem cseréjét,
  • a kos munkahenger szár- és dúgótömítés cseréjét,
  • a vezérműtömb-szivárgás elállítását,
  • valamint a főnyomó bilincs cseréjét is.

A szakemberek nélkül ugyanis lehetséges, hogy már rég nyugdíjba kellett volna vonulnom. Így azonban ismét olyan lendülettel és erőbedobással dolgozhatok, mint 2009-ben, miután legördültem a gyártósorról.

Nekik köszönhetem, hogy még sok évig végezhetem a fémhulladék-feldolgozó munkát, ami számomra nem csak egyszerű munka, de hivatás és egyben a leges legnagyobb élvezet is!