Légy üdvözölve, kedves látogató! Hadd mutatkozzam be! Én egy Lefort Conkeror 850T ollózó és bálázó gép vagyok. Nagy vágóerővel rendelkezem, éppen ezért az igazán komoly munkavégzésre is képes vagyok. Előfordul azonban, hogy egy hozzám hasonló, erős gép is elfárad.

Én például egyenesen Belgiumból utaztam Magyarországra azért, hogy a rengeteg ledolgozott év után újra formába lendüljek. Az eredeti tulajdonosom már elkezdte a felújításom, a munka azonban félbe maradt. Szerencsére a Zöld-Gépezet Kft. szakemberei ezt nem hagyták annyiban, és segítettek nekem abban, hogy újból olyan jó munkaerő legyek, akár csak új koromban voltam.

Ennek érdekében teljes felújításon estem át és felruháztak egy 1000 tonnás vágófejjel, hogy a korábbinál nagyobb feladatok elvégzésére is képes legyek. Miután végeztek a munkálatokkal, szinte azonnal munkába is álltam.

Most Hollandiában dolgozom a fémhulladék ollózásán és bálázásán, és az új tulajdonosaim elégedettebbek már nem is lehetnének a munkámmal. Köszönhetően a Zöld-Gépezet Kft. szakembereinek!