Lefort GA 700 renting szolgáltatás

Béreld ki akár egy napra vagy hosszabb távra!

Teljes körűen felújított Lefort GA 700-as fémhulladék ollózó/bálázó gépünk renting szolgáltatás keretében bérelhető.

Paraméterek
Vágóerő
300 T
Leszorító erő
0 T
Kos munkahenger erő
120 T
Ajtó csukási erő
120 T
Teknőméret magasság
500 mm
Teknőméret szélesség
700 mm
Teknőmeret mélység
3600 mm
Évjárat
0

Leírás

Béreld ki akár egy napra vagy hosszabb távra!

Teljes körűen felújított Lefort GA 700-as fémhulladék ollózó/bálázó gépünk renting szolgáltatás keretében bérelhető.

A gép 300 tonna vágóerővel rendelkezik, és kép es akár 3-6 mm-es anyag átvágására is. A gépet úgy újítottuk fel és képeztük ki, hogy, súlya 1 db két tengelyes vontatóvalegyütt összesen 39,5 tonna, így ne túl súlyos, nem túl méretes, könynen szállítható.

Óránkénti kapacitása 2,5-3 tonna, óránkénti fogyasztása pedig nagyjából 4,5 liter. A gép minden esetben non-stop, munkamegszakítás nélkül használható.

A renting szolgáltatást leginkább azon telepek számára találtuk ki, ahol csak havonta 100-200 tonna körüli, kis mennyiségű fémhulladék akad, így nem biztos, hogy megéri új ollózó / bálázó gépet vásárolniuk

Érdemes azt is megemlíteni, hogy a bérollósók az ilyen jellegű, kisebb telepekre kevésbé szívesen szállnak ki, mivel túl kevés az elvégzendő munka mennyisége. Így sokszor nem tudnak olyan profittal dolgozni, amivel egy ollózó használatával lehetséges, tehát vagy nem vállalják a munkát, vagy túl magas árat kérnek azért.

A gép akár egy napra vagy hosszabb távra is bérbe vehető, a bérlet egyéni igények szerint, rugalmasan intézhető.

A szolgáltatásunk része a szállítás is, így a gépet egész Magyarország területére külön díj felszámolása nélkül szállítjuk. Átadáskor pedig nem csak egy eszközt adunk bérbe, hanem a használatához szükséges tudást is.