JMC McIntyre 150

A McIntyre 150 aligátor olló mobilis fémvágó gép, mely lehetővé teszi a kisebb méretű fémhulladék gyors, hatékony feldolgozását.

Paraméterek
Kés méret
150 mm
MAX vágási erő
25 T
Meghajtás
1.5 KW

Leírás

A McIntyre 150 aligátor olló  könnyen mozgatható fémvágó gép, mely lehetővé teszi a fémhulladék apróbb darabokra történő aprítását, illetve a különféle anyagok szétválasztását. Segítségével egyszerűbb feladattá válik a hulladékkezelés, és maximalizálható a fémhulladékból kinyert bevétel.

A McIntyre 150 aligátor olló előnye két dologban rejlik: mobilitásában és erejében. A McIntyre 150 épp elég kicsi ahhoz, hogy könnyen mozgatható legyen, de elég erős is, hogy hatékonyan végezze feladatát. Viszont az egyik leginkább megfizethető alternatívát jelenti, ha színesfém tisztításáról vagy fémhulladék feldolgozásáról van szó.

A McIntyre 150 aligátor ollót apróbb fémhulladék darabolására tervezték, de olyan, nagyobb méretű hulladék feldolgozására is alkalmas, mint a szelepek vagy a csaptelepek. Mindezek mellett kábelek és egyéb, színesfém-hulladékok tisztítására és feldolgozására is gond nélkül használható.

A McIntyre 150 krokodil olló 150 mm-es pengével rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy akár 25 mm-es, 1 hüvelykes, puhább acélból készült rudakkal is képes legyen elbánni. A gép beüzemeléséhez nincs szükség másra, mint egy 13 amperes aljzatra, valamint egy megfelelő munkapadra, és már indulhat is a hulladék feldolgozása!

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • könnyen hordozható
  • sokoldalú és rugalmas
  • költséghatékony
  • biztonságos

JMC McIntyre 150 Katalógus

Letöltés