JMC McIntyre 407

A McIntyre 407 robosztus felépítésű alligátor olló, mely megfizethető megoldást jelent azok számára, akik egyszerre szeretnének hatékony és biztonságos munkát végezni a fémhulladék feldolgozása során.

Paraméterek
Kés méret
407 mm
MAX vágási erő
115 T
Meghajtás
7.5 KW

Leírás

A McIntyre 407 egyszerre robosztus, hatékony, mégis megfizethető megoldás azok számára, akiknek igazán fontos a teljesítmény. A 407 mm-es pengék elegendő erővel és sebességgel rendelkeznek ahhoz, hogy szinte bármilyen vágási feladatot effektíven tudjanak elvégezni.

A McIntyre 407 robosztus krokodil ollói masszív felépítésüknek köszönhetően szinte minden kihívást könnyedén vesznek. Nem véletlen, hogy ez a gyártó egyik legnépszerűbb terméke, melyet világszerte több, mint 2000 fémhulladék feldolgozásával foglalkozó vállalat használ.

A McIntyre 407 tökéletesen képes tökéletesen kezelni autóipari hulladékokat, a szokásos színesfém hulladék mellett akár teljes sebességváltó dobozokat, hengerfejeket, valamint nagyméretű szelepeket is feldolgozhatunk vele. A gép ezek mellett a masszív, vastartalmú fémek darabolására is alkalmas.

Miért jelent tökéletes választást az ön számára?

  • masszív, robosztus felépítésű
  • kiváló minőségű, hosszan tartó pengékkel felszerelve
  • költséghatékony
  • biztonságos

JMC McIntyre 407 Katalógus

Letöltés