Lefort Koloss 1000TS fémtömörítő gép

Fémhulladék ollózó és bálázógép, a hulladékkezelés hét évtizednyi tapasztalattal rendelkező szakértőjétől.

Paraméterek
Vágóerő
1000 T
Leszorító erő
240 T
Kos munkahenger erő
180 T
Ajtó csukási erő
350 T
Teknőméret magasság
600 mm
Teknőméret szélesség
940 mm
Teknőmeret hosszúság
8000

Leírás

A Koloss-szériába a LEFORT termékcsalád legnagyobb fémhulladék feldolgozó gépei tartoznak, melyek körbefutó (TS) vagy oldalsó kompressziós (BL) kialakításban is elérhetők. Nem csak gyorsan, de kitartóan, hatalmas erővel is dolgoznak, éppen ezért a legkeményebb munka elvégzésére is kiválóan alkalmasak.

A Koloss 1000TS a Koloss-széria legkisebb darabja, mely így is igen hatalmas erővel bír. Nem kevesebb, mint 1000 tonna vágó-, valamint 180 tonna nyomóerővel lett felruházva. Ezáltal tökéletesen alkalmas a legszívósabb fémhulladék nagy sebességű feldolgozására is.

A Koloss 1000TS a LEFORT többi gépéhez hasonlóan minden körülmények között megállja a helyét és kis szervizigénnyel rendelkezik. Kiváló kialakításának köszönhetően pedig nem csak hosszú életű, de megbízható modell is egyben. Ez nem is csoda, hiszen megtervezése során a gyártó a hulladékkezelés terén szerzett, nem kevesebb, mint 70 év munkatapasztalatát vetette latba.

A gép a bálák elkészítésére is alkalmas, így megvásárlásával nem csak egy egyszerű ollózógépet, hanem komplex konstrukciót kapunk.

Ideális választás azok számára, akik a fémhulladék feldolgozása során komoly erőbedobást igényelnek, és akik számára nem csak a gyorsaság, de az elvégzett munka minősége is fontos.

LEFORT Koloss 1000TS Technikai adatok

Letöltés