Lefort Trax 1000 mozgatható ollózó és bálázógép

Mozgatható ollózó és bálázógép, melynek gyerekjáték a fémhulladék tökéletes aprítása és tömörítése.

Paraméterek
Vágóerő
1000 T
Leszorító erő
180 T
Kos munkahenger erő
180 T
Ajtó csukási erő
350 T
Teknőméret magasság
600 mm
Teknőméret szélesség
940 mm
Teknőmeret hosszúság
7000

Leírás

Robusztus, nagy teljesítményű és önjáró: ez a LEFORT Trax 1000 fémhulladék feldolgozó gép, melynek legnagyobb előnye brutális teljesítménye mellett könnyű és biztonságos mozgathatóságában rejlik.

A távirányítással működtethető, gazdaságos dízelmotorral felszerelt hulladékprés azok számára ideális választás, akik olyan munkakörnyezetben dolgoznak, ahol a produktivitás mellett a mobilitás is kiemelt jelentőséggel bír.

A LEFORT Trax 1000 ollózó és bálázó lánctalpainak köszönhetően nincs többé szükségünk arra, hogy a fémhulladékot egyik helyről a másikra mozgassuk. A gép garantálja a munka gördülékeny menetét, és a mindennapos produktivitás növekedését is.

A TRAX 1000 a TRAX-széria legerősebb darabja, mely nem kevesebb, mint 1000 tonnás vágóerővel rendelkezik. Ezzel minden olyan munkahelyen tökéletes megoldást jelent, ahol a megbízhatóság és egyszerű kezelhetőség mellett a komoly teljesítmény is nélkülözhetetlen.

A TRAX 1000 a LEFORT ócskavas ollózó és bálázó a márka többi gépéhez hasonlóan minden körülmények között megállja a helyét, és kiváló kialakításának köszönhetően nem csak praktikus, de hosszú életű és megbízható modell is egyben.

Amint megérkezik az udvarra, azonnal használható!

LEFORT TRAX 1000 Technikai Adatok

Letöltés