McIntyre 2035 bálázógép

A McIntyre 2035 kis méretű, mobilis fémhulladék bálázó, mely az egyik leghatékonyabb megoldást jelenti a piacon saját árkategóriájában.

Paraméterek
Kos munkahenger erő
45 T
Ajtócsukási erő
22 T
Teknő méret szélesség
355.6 mm
Teknő méret magasság
715 mm
Teknő méret hosszúság
696
Bála méret
mm
MAX bálázási erő
45 T
Óránkénti termélési kapacitás (cu)
1 T/h

Leírás

A McIntyre 2035 költséghatékony fémhulladék bálázó, mely elég nagy teljesítményt kínál ahhoz, hogy a sokkal nagyobb méretű gépekkel szemben is nyertesen kerüljön ki a versenyből.

Kicsi a bors, de erős – tartja a mondás, ami tehát a McIntyre 2035 esetében hatványozottan igaz. A gépet ugyanis 22 tonna vágóerővel 45 tonna nyomóerővel ruházták fel, ami azt jelenti, hogy elegendő erővel rendelkezik szinte bármilyen színesfém-hulladék feldolgozásához.

A nagy teherbírású négyoldalas, megfordítható pengék megkönnyítik a túlméretezett anyagokkal történő munkát, így a McIntyre 2035 fémbálázó alig több mint 30 másodperc alatt képes a 355 mm x 200 mm méretű bálák elkészítésére.

Kis mérete könnyedén mozgathatóvá teszi, aminek köszönhetően nem csak a telephely bármelyik pontján használhatjuk, de máshová történő mozgatása, szállítása is rendkívül egyszerű és biztonságos.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • mobilis kialakítás
  • nagy vágó- és nyomóerő
  • kis szervizigény

McIntyre 2035 Bálázó Katalógus

Letöltés