McIntyre 407 Diesel aligátor olló

A McIntyre 407 Diesel hatékony és megfizethető ócskavas ollózó, mely lehetővé teszi a fémhulladék gyors és hatékony feldolgozását.

Paraméterek
Kés méret
407 mm
MAX vágási erő
115 T
Meghajtás
7.5 KW

Leírás

A McIntyre 407 Diesel aligátor olló elegendő energiával rendelkezik a legszívósabb fémhulladék széleskörű feldolgozásához is. Nem csak hatékonyan végzi munkáját, de elég erős is ahhoz, hogy az azzal járó legnagyobb nehézségeknek és kihívásoknak is ellenálljon.Lehetővé teszi a fémhulladék apróbb darabokra történő aprítását, illetve a különféle anyagok szétválasztását is. Segítségével a hulladékkezelés szinte gyerekjáték, és könnyedén maximalizálható a fémhulladékból kinyert bevétel.A McIntyre 407 Diesel pengéinek köszönhetően a szokványos fémhulladék mellett könnyedén tudja kezelni az autóipari alumíniumhulladékot, hengerfejek és tömbök, nagyméretű szelepek mellett pedig műanyagot vagy gumit is hatékonyan darabolhatunk vele. Mindezek mellett vastartalmú fémek feldolgozására is alkalmas.

A McIntyre 407 Diesel aligátor olló előnye ereje mellett gazdaságos üzemeltethetőségében rejlik. Mivel gázolajjal üzemel, így az egyik leginkább megfizethető alternatívát jelenti, ha a fémhulladék gyors és hatékony feldolgozásáról van szó.

Nem véletlen, hogy a gyártó legnépszerűbb gépe, melyből szerte a világon több, mint 2000 darabdolgozik különböző hulladék-feldolgozó üzemek udvarán.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • masszív és robosztus kialakítás
  • egyszerű kezelhetőség
  • a legnehezebb feladatokkal is megbirkózik
  • költséghatékony üzemeltetés

McIntyre 407 Diesel Katalógus

Letöltés