McIntyre 5025 Hippo Baler bálázógép

A McIntyre 5025 Hippo Baler félautomata és kézi módban is használható, robosztus felépítésű bálázógép, mely a fémhulladék ollózására is kiválóan alkalmas.

Paraméterek
Kos munkahenger erő
150 T
Ajtócsukási erő
160 T
Teknő méret szélesség
680 mm
Teknő méret magasság
835 mm
Teknő méret hosszúság
1016
Bála méret
mm
MAX bálázási erő
150 T
Óránkénti termélési kapacitás (cu)
2 T/h

Leírás

A McIntyre 5025 Hippo Baler robosztus és nagy erővel rendelkező bálázógép. Az egyik legjobb választás a felső-középkategóriás eszközök közül, hiszen az 5025 SB-nél, illetve az 5025BF-nél is nagyobb erőt és hatékonyságot garantál.

A McIntyre 5025 Hippo Baler bálázót úgy tervezték, hogy egyszerre két, robosztus gép feladatát is képes legyen elvégezni. A fémhulladék ollózására és bálázására is kiválóan alkalmas, illetve félautomata módban, valamint kézi vezérléssel egyaránt használható.

A gép három oldalán található pengék lehetővé teszik az 5025 Hippo Baler számára, hogy a nagyméretű fémhulladékot is könnyedén kezelje.

A McIntyre a Hippo Baler-t azok számára álmodta meg, akiknek nem csak a hatékonyság, de a masszivitás és az időtálló felépítés is fontos. A hosszan tartó munkát a hidraulikus alkatrészek kopását, valamint a fő hengerrúd véletlenszerű károsodását megakadályozó védelmi mechanizmus, valamint a krómozott alkatrészek is garantálják.

A McIntyre 5025 Hippo Baler kialakításában sok évnyi munkatapasztalat és szakértelem nyugszik, éppen ezért a legjobb választás azok számára, akik igazán nagy teljesítményű és hatékony gépet keresnek.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • robosztus és masszív kialakítás
  • gyors és hatékony munkavégzés
  • széleskörű alkalmazhatóság
  • a nagyméretű fémhulladékkal is könnyedén megbirkózik

McIntyre 5025 Hippo Katalógus

Letöltés