McIntyre 600 HD elektromos aligátor olló

A McIntyre 600 HD elektromos változata hatékony és erős ócskavas ollózó gép, mely lehetővé teszi a fémhulladék gyors feldolgozását.

Paraméterek
Kés méret
608 mm
MAX vágási erő
120 T
Meghajtás
7.5 KW

Leírás

A McIntyre 600 HD elektromos kivitelezésű, vágógép, melyek a hidraulikus leszorítás különböztet meg és a McIntyre 600 GT-től is hatékonyabbá.Meghosszabbított, 608 mm-es pengéinek köszönhetően vágási és tisztítási feladatokra egyaránt alkalmas. A nagy vágófelület segít abban, hogy a gép ne csak hatékonyan végezze a munkáját, de elég erős is legyen ahhoz, hogy ellenálljon minden esetleges kihívásnak és nehézségnek.Az elektromos 600 HD szinte bármilyen fémhulladék megtisztítható, apróbb darabokra vágható. Az olyan, nagyobb tárgyak mellet, mint az autók hűtőberendezése a kábelek, vezetékek, műanyag részek kezelésére is kiválóan alkalmas. Gyerekjátékká teszi a hulladékkezelést, így könnyedén maximalizálja a fémhulladékból kinyerhető bevételt. Mindezek mellett pedig használata is kiemelten biztonságos.

McIntyre 600 HD hidraulikus aligátor olló előnye ereje mellett gazdaságos és környezetbarát üzemeltethetőségében rejlik. A gép elektromos árammal üzemel, ezért az egyik leginkább leggazdaságosabb alternatívát jelenti a piacon.

A 600 HD-val végzett munka minőségét a McIntyre-tól már jól ismert szakértelem és a minőségi alkatrészek egyaránt garantálják.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • nagyobb vágófelület
  • költséghatékony üzemeltetés
  • gazdaságos és környezetbarát
  • biztonságos munkavégzés

McIntyre 600 HD Katalógus

Letöltés