McIntyre 640-240T dízelmotoros alligátor olló

McIntyre 640-240T dízelmotoros alligátor olló robosztus munkagép, mely nem csak hatékonnyá, de biztonságossá is teszi a fémhulladék kezelését.

Paraméterek
Kés méret
640 mm
MAX vágási erő
240 T
Meghajtás
18.5 KW

Leírás

McIntyre 640-240T alligátor ollóban igazi vadállati erő lakozik. Adottságainak köszönhetően akár a 88 mm átmérőjű acéllal is képes megbirkózni.

A dízeles kialakítású 640-240T a McIntyre egyik legkeményebb berendezése. Nagyobb vágási képességgel rendelkezik, mint bármely más méretű alligátor olló ebben a kategóriában. Gázolajjal működő motorjának köszönhetően pedig nem csak erős és hatékony, de kiemelkedően mobilis is.

A 640-240T nem csak teljesítményét, de biztonságát tekintve is kiemelkedő eszköz. Ollói lábpedállal vezérelhetők, mely garantálja a hatékony és biztonságos irányítást, de az optimális teljesítmény érdekében akár automatikusan is működtethető.

A gépet különleges léghűtéssel látták el annak érdekében, hogy az ollóit akár extrém időjárási körülmények közt is hatékonyan lehessen működtetni. Ha hidegebb éghajlaton dolgozunk, a gép olajjal működő fűtéssel is felszerelhető.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • magas teljesítmény
  • mobilitás
  • tartós kialakítás
  • biztonságos kezelhetőség

McIntyre 640-240T Diesel katalógus

Letöltés