McIntyre 640-240T elektromos alligátor olló

McIntyre 640-240T alligátor olló elektromos változata egy igazi, robosztus munkagép, mely hatékonnyá, biztonságossá és környezetbaráttá teszi a fémhulladék kezelését

Paraméterek
Kés méret
640 mm
MAX vágási erő
240 T
Meghajtás
18.5 KW

Leírás

A 640-240T alligátor olló a McIntyre egyik leghatékonyabb gépe. Igazi vadállati erő lakozik benne, adottságainak köszönhetően pedig akár a 88 mm átmérőjű acéllal is képes megbirkózni.

Az elektromos kialakítású 640-240T gyártó egyik legszívósabb berendezése, mely nagyobb vágási képességgel rendelkezik, mint bármely más méretű alligátor olló ebben a kategóriában. Elektromos árammal működő motorjának köszönhetően pedig nem csak erős és hatékony, de üzemeltetése gazdaságos és környezetkímélő is egyben.

A 640-240T ráadásul nem csak a munka terén nyújtott teljesítményét, de biztonságát tekintve is kiemelkedő gépezet. Ollói lábpedállal vezérelhetők, ami garantálja a hatékony és biztonságos irányítást, de az optimális teljesítmény érdekében akár automatikusan is működtethető.

A gépet különleges léghűtéssel látták el annak érdekében, hogy az ollóit akár extrém időjárási körülmények közt is hatékonyan lehessen működtetni.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • magas teljesítmény
  • gazdaságos üzemeltethetőség
  • tartós kialakítás
  • biztonságos kezelhetőség

McIntyre 640-240T Katalógus

Letöltés