McIntyre 900 diesel alligátor olló

A McIntyre 900 SC dízelmotoros alligátor olló, mely robosztus, biztonságos és mobilis megoldást jelent a fémhulladék feldolgozására.

Paraméterek
Kés méret
900 mm
MAX vágási erő
230 T
Meghajtás
18.5 KW

Leírás

A McIntyre 900 dízelmotoros kivitele megbízható, 920 mm méretű pengékkel szerelt fémhulladék ollózó gép, mellyel a nagyobb anyagdarabok is könnyen kezelhetők.

A gép vezérlőrendszere garantálja az egyszerű működtethetőséget, valamint a folyamatos, automatikus anyagmozgatást. Az extra teherbírású csapágyak gondoskodnak arról, hogy a McIntyre 900 diesel nagy igénybevétel mellett is hosszú évekig a legjobb szolgálatot tegye a mindennapos munka során.

A gép tervezése során a gyártó a kiemelt figyelmet szentelt a biztonságnak, így a McIntyre 900 diesel egyedi védelmi megoldásokkal is felszerelhető. Ezek garantálják a tökéletes minőségű munkavégzést és a dolgozók magas szintű biztonságát is.

A McIntyre 900 dízelmotoros változatát azoknak ajánljuk, akik a gépet az elektromos változattal szemben nagyobb mozgathatósággal, kötött áramforás nélkül szeretnék használni.

A McIntyre 900 automatizált rendszerekbe is könnyedén beépíthető, ami lehetővé teszi a kimeneti és/vagy bemeneti szállítószalagokkal történő munkát.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • mobilis
  • biztonságos
  • könnyedén beépíthető
  • alacsony szervizigény

McIntyre 900 Diesel Katalógus

Letöltés