McIntyre 900 elektromos alligátor olló

A McIntyre 900 SC elektromos alligátor olló, mely nem csak robosztus és biztonságos, de gazdaságos megoldást is jelent a fémhulladék feldolgozására.

Paraméterek
Kés méret
900 mm
MAX vágási erő
230 T
Meghajtás
18.5 KW

Leírás

A McIntyre 900 megbízható, 920 mm méretű pengékkel szerelt fémhulladék ollózó gép, mellyel a nagyobb anyagdarabok is könnyen kezelhetők.

A gép egyszerűen működtethető vezérlőrendszere garantálja a folyamatos, automatikus anyagmozgatást, az extra teherbírású csapágyak pedig gondoskodnak arról, hogy a McIntyre 900 nagy igénybevétel mellett is hosszú évekig a legjobb szolgálatot tegye a mindennapos munka során.

A McIntyre 900 automatizált rendszerekbe is könnyedén beépíthető, ami lehetővé teszi a kimeneti és/vagy bemeneti szállítószalagokkal történő munkát.

Tervezése során a hatékonyság mellett a gyártó a biztonságra is kiemelkedő figyelmet szentelt. A gép éppen ezért egyedi biztonsági megoldásokkal is felszerelhető, amik garantálják a tökéletes minőségű munkavégzést és a dolgozók magas szintű biztonságát is.

A McIntyre 900 elektromos verzióját leginkább költséghatékonysága és környezetbarát üzemeltethetősége végett ajánljuk. Azoknak, akiknek nem csak a hatékonyság, de a fenntarthatóság is fontos.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • gazdaságos
  • biztonságos
  • könnyedén beépíthető
  • alacsony szervizigény

McIntyre 900 elektromos Katalógus

Letöltés