McIntyre 900 SC alligátor olló

A McIntyre 900 SC mágnesszelepes alligátor olló robosztus, hatékony, és biztonságos megoldást jelent a fémhulladék feldolgozására.

Paraméterek
Kés méret
900 mm
MAX vágási erő
230 T
Meghajtás
22 KW

Leírás

A McIntyre 900 SC megbízható, 920 mm méretű pengékkel szerelt fémhulladék ollózó gép, mellyel a nagyobb anyagdarabok kezelése is szinte gyerekjátéknak tekinthető.

Mágnesszelepes vezérlése nem csak felgyorsítja a munkafolyamatokat, de megkönnyíti az automatizált rendszerbe történő beépítését is, lehetővé téve ezáltal a kimeneti és/vagy bemeneti szállítószalagokkal történő munkát.

A gép könnyen kezelhető vezérlőrendszere garantálja a folyamatos automatikus anyagmozgatást, az extra teherbírású csapágyak pedig gondoskodnak arról, hogy a McIntyre 900 SC nagy igénybevétel mellett is hosszú évekig jó szolgálatot tegyen a mindennapos munkavégzés mellett.

A McIntyre 900 SC tervezése során a hatékonyság mellett a biztonság is kiemelkedő szempontot jelentett. A gép egyedi biztonsági megoldásokkal is felszerelhető, ezáltal garantálva a tökéletes minőségű munkát és a dolgozók magas szintű biztonságát is.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • biztonságos
  • könnyedén beépíthető
  • gyors és nagy teljesítmény
  • alacsony szervizigény

McIntyre 900SC Katalógus

Letöltés