McIntyre Terminator Semi-automatic félautomata bálázógép

A McIntyre Terminator Semi-automatic nagy teljesítményű félautomata bálázógép, mely manuális verziójánál nem csak biztonságosabb, de erősebb és hatékonyabb is.

Paraméterek
Kos munkahenger erő
80 T
Ajtócsukási erő
100 T
Teknő méret szélesség
507 mm
Teknő méret magasság
860 mm
Teknő méret hosszúság
1016
Bála méret
mm
MAX bálázási erő
80 T
Óránkénti termélési kapacitás (cu)
3 T/h

Leírás

A McIntyre Terminator Semi-automatic felsőkategóriás félautomata bálázógép. Tervezése során a gyártó a bálázási technológiákkal kapcsolatos, lehető legtöbb szakmai tudást egyesítette.

A félautomata Terminatort intelligens vezérlőrendszerrel szerelték fel, amely javítja a kezelő biztonságát, és lehetővé teszi a bálázó egyszerű betöltését. A félautomata vezérlés használata növeli az átviteli sebességet és egyszerűbbé, valamint biztonságosabbá teszi a kezelő munkáját.

A báladoboz elejét és oldalait válogatóasztal veszi körbe, mely nem csak a rakodást segíti, de egyszerre szolgál biztonsági akadályként is a kezelő valamint a gép fedele közt. A Terminator Semi-automatic ezen kívül egy sínnel is rendelkezik, amely bálázott anyagot a géptől az ideális kirakodási magasságig szállítja.

A félautomata Terminator tökéletes választás azok számára, akik a manuális verzió erejénél is komolyabb megoldást keresnek. Az igazi maximalisták eszköze, akik elvárják a gyors és pontos munkavégzést, és a kiemelt figyelmet fordítanak a gépeket kezelő dolgozók biztonságára.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • robosztus és masszív kialakítás
  • a manuálisnál nagyobb vágóerő
  • kiemelkedő biztonság
  • gyors és hatékony munkavégzés

McIntyre Terminator Semmi-automatic Katalógus

Letöltés