McIntyre 6140 Semi-automatic félautomata Hippo bálázógép

A McIntyre 6140 Semi-automatic Hippo nagy teljesítményű félautomata bálázógép, mely manuális verziójánál nem csak biztonságosabb, de erősebb is.

Paraméterek
Kos munkahenger erő
160 T
Ajtócsukási erő
150 T
Teknő méret szélesség
680 mm
Teknő méret magasság
835 mm
Teknő méret hosszúság
1016
Bála méret
mm
MAX bálázási erő
160 T
Óránkénti termélési kapacitás (cu)
4 T/h

Leírás

A 160 tonnás vágóerővel felruházott félautomata McIntyre 6140 Hippo jóval több, mint egyszerű bálázógép.  Egyszerre két robosztus eszköz munkáját is képes elvégezni, hiszen a gyártó kivételes vágási és bálázási képességekkel ruházta fel.

A rakodódoboz három oldalán elhelyezkedő pengék lehetővé teszik a gép számára, hogy könnyedén kezelje a nagyméretű fémhulladékot is.

A McIntyre a 6140 Semi-automatic Hippo Baler-t azok számára álmodta meg, akiknek nem csak a hatékonyság, de a masszív felépítés és az időtálló kialakítás is fontos.

Felületét hosszú élettartamú kopólemezekkel ruházták fel, melyek csökkentik az elhasználódás mértékét. A beépített szűrők megóvják a hidraulikus alkatrészeket a kopástól, a fedél hibabiztos mechanizmusa pedig megakadályozza a fő hengerrúd véletlenszerű károsodását.

A gép kialakításába a gyártó sok évnyi munkatapasztalatot és szakértelmet fektetett, éppen ezért a legjobb választást jelenti azok számára, akik a legjobb minőségű munkához igazán nagy teljesítményű és hatékony gépet keresnek.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • robosztus és masszív kialakítás
  • kiemelkedő biztonság
  • gyors és hatékony munkavégzés
  • széleskörű alkalmazhatóság

McIntyre 6140 Hippo Katalógus

Letöltés