PMG 600 E előaprító

A PMG 600 E egy robosztus kialakítású előaprító gép, melyet kifejezetten azok számára terveztek, akiknek fontos a gyors és hatékony hulladékfeldolgozás.

Paraméterek
Etető tölcsér méret
1275x2055 mm x mm
Rotor átmérő
220 mm
Előtolás szélessége
600 mm
Forgó kések száma
23 db

Leírás

A PMG 600 E egy robosztus kialakítású előaprító gép, melyet kifejezetten azok számára terveztek, akiknek fontos a gyors és hatékony hulladékfeldolgozás.

A PMG 600 E kiváló darabolási hatékonysággal rendelkezik. A lehető legeffektívebb módon készíti elő a fémhulladékot a további feldolgozási lépésekhez, csökkentve a különböző anyagok méretét. Mágneses emelője segít a vastartalmú fémek kiszűrésében, eltávolításában, ezáltal a munka nem csak hatékonyabbá, de biztonságosabbá is tehető.

Sokoldalú és kompakt méretű gép, mely réz- és alumíniumtartalmú elektromos kábelek, színesfémek, gumi, műanyag, fa, papír és kompozit anyagok feldolgozására egyaránt képes.

Késeit a maximális hatékonyság érdekében úgy tervezték, hogy folyamatos terhelés mellett is képesek legyenek eredményesen teljesíteni, kopás, sérülés vagy esetleges meghibásodás esetén pedig könnyedén cserélhetőek legyenek.

A PMG 600 E a gyors és hatékony munka érdekében a Guidetti többi termékéhez hasonlóan más gépekkel és megoldásokkal, például a folyamatos ellátást garantáló szállítószalaggal is kombinálható.

Tervezése során a gyártó különös figyelmet fordított arra, hogy a gép ne csak tartós kialakítású legyen, de az összes jelenlegi biztonsági előírásnak és jogszabálynak is megfeleljen.

Miért lehet tökéletes választás az ön számára?

  • Tartós, robosztus kialakítás
  • Alacsony energiafelhasználás
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Kiváló ár-érték arány

Guidetti PMG 600

Letöltés