Új gépek

1–10 termék, összesen 73 db

Guidetti Sincro 415 Eko kompakt granulátor

A SINCRO 415 EKO granuláltort egy réz- és alumíniumkábelek újrahasznosítására, feldolgozására tervezett, kompakt gép. Tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a hulladékfeldolgozás során a fém és a szigetelőanyag hatékony szétválasztása.

Hidraulikus elektromágnes

A Gusella GM egy egyszerűen használható elektromágnes, melynek üzemeltetéséhez nincs szükség külső generátorra. A GM hidraulikusan működik, és bármilyen kotrógépre nagyon gyorsan felszerelhető. Ennek köszönhetően egyszerű és költséghatékony módszert jelentenek arra, hogy mágneses anyagemelő képességgel ruházzuk fel a mágnesgenerátorral nem rendelkező hidraulikus gépek flottáját.

JMC McIntyre 1200 Motortörő

A JMC McIntyre 1200 Motortörő egy kompakt, mégis erős és robosztus gép, mely munkavégzés szempontjából rendkívül hatékonyan teljesít. Akár óránként 3-5 tonna sebességgel is képes a motorok bontására, így az egyik leggyorsabb motortörő a piacon, amely egy motort akár 2 perc alatt is képes darabjaira bontani.

JMC McIntyre 1250 Motortörő

A JMC McIntyre 1250 egy kompakt, mégis nagy teljesítménnyel bíró motortörő gép, mely az egyik legjobb választást jelenti, ha a hatékony munkavégzés a cél. Óránként 3-5 tonna sebességgel is képes a motorok bontására, a törés mellett pedig az alkatrészek szétválasztására is képes.

JMC McIntyre 1300 Motortörő

A JMC McIntyre 1300 egy kompakt, mégis nagy teljesítményű bíró motortörő gép, mely óránként 4-6 tonna fémhulladék feldolgozására is képes. A gépet úgy tervezték, hogy a munka során ne csak a törésre, de a különböző alkatrészek hatékony szétválasztására is képes legyen. Így az egyik legjobb megoldást jelenti abban az esetben, ha a mindennapos munkavégzésre kompakt, erős és hatékony eszközt keresünk.

JMC McIntyre 150

A McIntyre 150 aligátor olló mobilis fémvágó gép, mely lehetővé teszi a kisebb méretű fémhulladék gyors, hatékony feldolgozását.

JMC McIntyre 200BJMC McIntyre 200B

JMC McIntyre 200B

A McIntyre 200B aligátor olló mobilis fémvágó gép, mely saját kategóriájában az egyik leghatékonyabb megoldást jelenti a fémhulladék feldolgozására.

JMC McIntyre 320

JMC McIntyre 320

A McIntyre 320 nagy teljesítményű aligátor olló, melyet ereje és megbízhatósága egyaránt egyedülállóvá tesz a piacon.

JMC McIntyre 407

JMC McIntyre 407

A McIntyre 407 robosztus felépítésű alligátor olló, mely megfizethető megoldást jelent azok számára, akik egyszerre szeretnének hatékony és biztonságos munkát végezni a fémhulladék feldolgozása során.

JMC McIntyre 407 CAT

JMC McIntyre 407 CAT

A McIntyre 407 CAT különleges alligátor olló, mely segít a használaton kívüli katalizátorok újrahasznosításában.