1–10 termék, összesen 14 db

Guidetti Sincro 415 Eko kompakt granulátor

A SINCRO 415 EKO granuláltort egy réz- és alumíniumkábelek újrahasznosítására, feldolgozására tervezett, kompakt gép. Tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a hulladékfeldolgozás során a fém és a szigetelőanyag hatékony szétválasztása.

PMG 1200 H hidraulikus előaprító

A PMG 1200 H robosztus hidraulikus előaprító gép kiváló darabolási hatékonysággal dolgozik. Ez nem meglepetés, hiszen kifejezetten azok számára tervezté, akiknek a gyors, hatékony és biztonságos munkavégzés egyaránt fontos.

PMG 400 előaprító

A PMG 400 egy robosztus előaprító gép, melynek legfőbb jellemzője a kiváló darabolási hatékonyság. A nagy vágóerővel rendelkező PMG 400 a fémhulladékot képes a további feldolgozási lépésekhez előkészíteni, hatékonyan csökkentve a különböző anyagok méretét. Mágneses emelője segít a vastartalmú fémek kiszűrésében, eltávolításában, ezáltal a munka egyszerre tehető biztonságosabbá és hatékonyabbá is.

PMG 600 E előaprító

A PMG 600 E egy robosztus kialakítású előaprító gép, melyet kifejezetten azok számára terveztek, akiknek fontos a gyors és hatékony hulladékfeldolgozás.

PMG 900 H hidraulikus előaprító

A PMG 900 H egy robosztus kialakítású hidraulikus előaprító gép, melynek legfőbb erénye a kiváló darabolási hatékonyságában rejlik. A gyártó kifejezetten azok számára tervezte, akiknek fontos, hogy a hulladékfeldolgozó munka ne csak gyors, de hatékony is legyen.

Sincro 215 Eko kompakt granulátor

A SINCRO 215 Eko kompakt granulátor, mely elektromos kábelek és radiátorok feldolgozására egyaránt alkalmas. Az eszköz nem csak az aprításra, de a hasznosítható réz és alumínium szétválasztására is képes.

Sincro 215 Mill granulátor

A SINCRO 215 Mill egy nagy teljesítményű granulátor, mely bármilyen típusú elektromos, elektronikus, merev vagy hajlékony kábel feldolgozására képes. Kiválóan alkalmas a réz és az alumínium egyéb, vasmentes anyagoktól történő elválasztására.

Sincro 315 Eko kompakt granulátor

A SINCRO 315 Eko kompakt granulátor, mely merev és rugalmas, rézből és alumíniumból készült elektromos kábelek feldolgozására egyaránt alkalmas. Az aprítás és az azt követő száraz elválasztás segítségével a rezet és az alumíniumot hatékonyan tudjuk elszeparálni a műanyagból, gumiból vagy papírból készült a szigeteléstől.

Sincro 315 Mill granulátor

A SINCRO 315 Mill egy nagy teljesítményű granulátor, mely bármilyen típusú elektromos, elektronikus, merev vagy hajlékony kábel feldolgozására alkalmas. Kiválóan alkalmas a réz és az alumínium egyéb, vasmentes anyagoktól történő elválasztására.

Sincro 415 Mill granulátor

A SINCRO 415 Mill nagy teljesítményű granulátor, mely bármilyen típusú elektromos, elektronikus, merev vagy hajlékony kábel feldolgozására alkalmas. Kiválóan használható a réz és az alumínium egyéb, vasmentes anyagoktól történő elválasztására.