Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Hidraulikus elektromágnes

A Gusella GM egy egyszerűen használható elektromágnes, melynek üzemeltetéséhez nincs szükség külső generátorra. A GM hidraulikusan működik, és bármilyen kotrógépre nagyon gyorsan felszerelhető. Ennek köszönhetően egyszerű és költséghatékony módszert jelentenek arra, hogy mágneses anyagemelő képességgel ruházzuk fel a mágnesgenerátorral nem rendelkező hidraulikus gépek flottáját.

Ömlesztett áru kanalak

A Gusella-Bakker ömlesztett áru kanalak a rakodásra használt kotró- és markológépek elmaradhatatlan kiegészítői. Tökéletesen alkalmasak ömlesztett áruk, például homok, kavics, vagy apróbb fémhulladék szállítására, illetve nagy magasságba történő rakodására is. Robosztus és masszív kialakításuk lehetővé teszi, hogy a rakodással járó munka egyszerűbben, hatékonyabban és biztonságosabban elvégezhető legyen.

Polip kanalak

A kínálatunkban elérhető Guselle-Bakker polip kanalakat sokan a hulladékmarkoló kanalak királyának nevezik, és természetesen nem véletlenül. Ezek az eszközök a piacon egyedülálló módon nagy szakítószilárdságú acélból készülnek. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy a gyártás során csak minimális hegesztés legyen szükséges, ezért a sokkal robosztusabb és masszívabb megoldást jelentenek piaci vetélytársaiknál.

Rönkfogó kanalak

A Gusella-Bakker rönkfogó kanalak robosztus és masszív kialakítású eszközök melyek egyszerűbben, hatékonyabban és biztonságosabban elvégezhetővé teszik a rakodással járó munkát. Kiválóan alkalmasak rönkök, durva faanyagok, csövek, gallyak és különböző hulladékanyagok mozgatására.

Targoncához való rakodógép kanál szettek

A kifejezetten emelőtargoncákhoz tervezett rakodógép kanál szettek segítségével a targonca szinte pillanatok alatt alakítható rakodógéppé. A rakodógép kanál egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a fémhulladékkal történő munkavégzést, legnagyobb előnye pedig, hogy rendkívül egyszerűen csatlakoztatható és biztonságosan rögzíthető a targoncához.