JMC McIntyre 200B

A McIntyre 200B aligátor olló mobilis fémvágó gép, mely saját kategóriájában az egyik leghatékonyabb megoldást jelenti a fémhulladék feldolgozására.

Paraméterek
Kés méret
200 mm
MAX vágási erő
65 T
Meghajtás
4 KW

Leírás

A McIntyre 200B kicsi, ám mégis nagy képességekkel rendelkező alligátor olló. Szinte bármilyen fémhulladék feldolgozására képes, mely 8 hüvelykes pengéi közé illeszkedik. Kifejezetten kedvelt mobilitása miatt is, hiszen a 200B nem csak statikus munkaasztalon, de kerekeken is teljes értékűen használható.

McIntyre 200B-t olyan meghökkentő vágóerővel ruházták fel, amely klasszisokkal képes felülmúlni a hasonló kategóriájú fémhulladék feldolgozó gépek teljesítményét. Akár egy 42 mm átmérőjű, 1,65 hüvelykes, puhább acélból készült, tömör rúd átvágására is képes. Mindezek mellett a 200B a színesfém kezelésére és tisztítására is kiválóan alkalmas.

Akár vastagabb kábelek és szelepek feldolgozására is használható, ezáltal maximalizálhatjuk vele a fémhulladékból kinyert bevételt.

A gép nem csak hatékonyan, de biztonságosan is üzemeltethető. Mindezt a lábpedállal vezérelhető ollóknak köszönhetően, melyek egyetlen mozdulattal nyitott helyzetbe állíthatók. Ezáltal javában csökkenthetik a munkahelyi balesetek lehetőségét. Az anyag visszarúgását és a kezelő valamint a pengék közti, biztonságos távolságot egy kézi leszorító is garantálja.

Miért jelent tökéletes választást az ön számára?

  • könnyen mozgatható
  • költséghatékony
  • biztonságos

JMC McIntyre 200B Katalógus

Letöltés